Opinie

8,7
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,7
Komfort
8,4
Lokalizacja obiektu
8,9
Udogodnienia
8,3
Personel
9,4
Stosunek jakości do ceny
8,6

Opinie

    Marta Skrzypinska
    pl

    Ocena

    10
    8 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Grzegorz
    pl

    Ocena

    7,5
    7 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Honorata
    pl

    Ocena

    10
    6 maja 2018

    Relax w Bergamo

    Duży pokój, w pokoju czajnik,herbata. Do dyspozycji duża,przestronna kuchnia. Spokojna okolica, 10 minut max spacerem do dworca autobusowego.Pokój,łazienka-czysto i wygodnie.
    Paula
    pl

    Ocena

    10
    6 maja 2018

    Super!!!

    Czysto, na bieżąco wymieniana pościel i ręczniki, możliwość korzystania z kuchni, cisza u spokój, bardzo blisko dworca i centrum - wszędzie dało się dojść pieszo do każdego zwiedzanego punktu w Bergamo, blisko sklepu, świetna cena, bardzo sympatyczni właściciele :) zdecydowanie polecam!!!
    Dawid
    pl

    Ocena

    9,2
    3 maja 2018
    Bardzo fajne miejsce na wypad weekendowy. Bardzo miła obsługa. Blisko do centrum i dworca kolejowego. Cicha i spokojna okolica. Polecam
    Piotr
    pl

    Ocena

    9,5
    30 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl

    Ocena

    8,3
    21 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Wieslaw
    pl

    Ocena

    7,9
    20 kwietnia 2018
    1/ brak kontaktu z obsługą w trakcie pobytu; nie można było załatwić ważnych spraw wynikających w trakcie 2/ ze śniadań nie korzystałem - zbyt drogo, jak na warunki włoskie; może i szkoda
    1/ wyposażenie pokoju - bardzo dobre 2/ wyposażenie łazienki - na bogato, ponadstandardowo 3/ obsługa - bardzo miła i uprzejma
    Karolina
    pl

    Ocena

    7,5
    13 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Joanna
    pl

    Ocena

    9,6
    11 kwietnia 2018
    świetna lokalizacja, miło, przytulnie, czysto z rewelacyjną obsługą. polecam
    Anna
    pl

    Ocena

    7,5
    8 kwietnia 2018
    Standard mógłby być nieco wyższy. Łóżko było wygodne, jednak meble jednak trochę starsze. Na krótki pobyt dramatu nie było. Bardzo czysto. Łazienka czysta ale też swoje już przeszla
    Rewelacyjna lokalizacja, 8 min spacerem do dworca kolejowego, 10 min do centrum Bergamo. Wspaniała Pani właścicielka, bardzo nam pomogła zaprowadzajac do jedynego otwartego sklepu. Opowiedziała trochę o mieście.
    Małgorzata
    pl

    Ocena

    10
    5 kwietnia 2018

    Super Święta Wielkanocne w Bergamo.

    Wszystko było OK.
    Super pobyt, nocleg ,lokalizacja i elastyczni, cudowni właściciele. Na pewno tam wrócimy. Mieliśmy odwołany nasz lot do kraju a pomimo to właściciele szybko potwierdzili powrót na dodatkowy nocleg.
    Janka
    hu

    Ocena

    5,4
    3 maja 2018
    Other guests leftovers were all around the bathroom ( toothpaste, toothbrush) the hairdryer was dirty and sticky with other guests hair on it. It was pretty disappointing and disgusting. The room was booked with a bathtub, which didnt have a plug so it was pretty much useless. The house was very noisy.
    Daily room service
    Jean-Baptiste
    fr

    Ocena

    7,9
    1 maja 2018
    Very nice people to welcome us Able to speak french Breakfast good and included Place clean
    Mother with child
    de

    Ocena

    9,6
    29 kwietnia 2018

    Nice stay and very fiendly host.

    Very friendly host, good breakfast, parking space in the street was available. Perfect for flight connections with own car.
    Maciej
    pl

    Ocena

    9,2
    25 kwietnia 2018
    Very friendly and helpful people
    Florian
    fr

    Ocena

    9,2
    11 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    J
    ua

    Ocena

    10
    8 kwietnia 2018
    Everything was great. Great value at reasonable price.
    Durrett
    us

    Ocena

    7,9
    7 kwietnia 2018
    Good value for the money. It felt somewhat like a pensione or hostel (bathroom down the hall, shared kitchen), but the room was very comfortable and quiet. And the restaurant that was recommended was very good and affordable. We'd stay here again.
    Svitlana
    ua

    Ocena

    9,6
    7 kwietnia 2018

    Good place for a stop in Bergamo

    Automatic light in washroom
    One of the best B&B on our way in Italy, clean and cozy, super host
Ładowanie opinii